+380 96 604 3000

Приймальня

Разом до перемоги | Все буде Україна

У Вознесенську реконструкція колектора подешевшала на 5,3 мільйона гривень

Компанія

У Вознесенську реконструкція колектора подешевшала на 5,3 мільйона гривень

 

У Вознесенську завершується реконструкція колектора. Про це заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко 22 грудня на зустрічі з журналістами в рамках проекту «Маю силу відповідати».

 Відзначимо, що соціально важливий проект охоплює реконструкцію каналізаційного напірного колектора по вулиці Київській, від вулиці Осипенко до вулиці Танасчишина.

Слід зазначити, що при реалізації цього проекту застосований сучасний поліетиленовий трубопровід діаметром 315 мм, загальною довжиною 2,2 км, розрахований на надлишковий тиск до 10 кілограмів на квадратний сантиметр.

За рахунок кваліфікованих дій підрядної організації ТОВ "ВІК технології" вдалося істотно знизити фактичну вартість робіт до 5,2 мільйона гривень з порівнянні з конкурсних пропозицією 10,5 мільйона гривень. Це сталося за рахунок зменшення з 14 проектних до 4 фактичних місць розриття земельних ділянок уздовж лінії прокладки трубопроводу.

Олексій Савченко підкреслив, що в пошкоджених під час виконання робіт місцях будуть виконані ремонти і замінено дорожнє покриття.

 

Джерело www.niknews.mk.ua