+380 96 604 3000

Приймальня

Разом до перемоги | Все буде Україна

«Вода - це головне»: в Тернівці закінчили роботи по будівництву центрального водопроводу

Відкриття центрального водопроводу в Тернівці

«Вода - це головне»: в Тернівці закінчили роботи по будівництву центрального водопроводу - системи водопроводу для централізованої подачі води в мікрорайоні Тернівка міста Миколаєва закінчено.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі підрядника і представників місцевої влади з мешканцями Тернівки.

На зустріч, яка походила в суботу, 16 грудня, прийшло близько 30 чоловік.

Так, голова Центрального району Миколаєва Олександр Береза ​​повідомив, що роботи з будівництва водопроводу закінчені.

 - Спільними зусиллями добили цей багаторічний проект, залишилася тільки паперова тяганина, але, я думаю, що в принципі велика частина проекту зроблена, вода запущена ... - заявив він.

Відзначимо, що на роботи з будівництва водопроводу було витрачено вісім мільйонів гривень, проте раніше повідомлялося, що сума договору на проведення будівельних робіт становила 6,6 мільйона. За словами директора «ВІК Технології» Олександра Жака, причиною збільшення суми послужило те, що спочатку план був спроектований неправильно, а також в план було додано ще кілька вулиць.

 - Спочатку проект був запроектований не вірно, з помилками, в загальному нам передали авторські права, і ми його коректували, правда пізно нам їх передали. У проекті була зайва труба, з'єднання і так далі, тому ми це відкоригували і по максимуму використовували ті непотрібні матеріали і ще додали чотири вулиці, - сказав він.

За словами директора управління капітального будівництва Миколаївської міської ради Єгора Бедакова, головною проблемою, з якою стикався підрядник під час проведення робіт з укладання труб водопроводу, були люди - «вони лаялися, що їм ламали палісадники, довго розривали, потім закопували ями для труб».

У свою чергу, директор підприємства «ВІК Технології» погодився з директором УКБ, що основною проблемою були жителі мікрорайону.

 - Люди наші, на жаль, дуже критичні, і часто сприймають не зовсім правильно. Звичайно  що будівельні роботи це завжди незручність, напруга, але ми намагалися максимально від цього йти, - прокоментував Олександр Жак.

Джерело: "Преступности.Нет"