+380 96 604 3000

Приймальня

Разом до перемоги | Все буде Україна

Ремонт водопроводу по вулиці Архітектора Старова

«Зараз ніхто не чеканить, 21 століття! «ВіКовскі» муфти ставимо, навіть не встигаєте помітити, що воду відключали, ми вже включимо ... ». Такою фразою працівники ремонтної бригади МКП «Миколаївводоканал» відповіли на питання жителя мікрорайону Північний, про тривалість ремонтних робіт на прорваному трубопроводі. Сьомого березня 2020 року було виявлено прорив по вулиці Архітектора Старова, біля будинків 4 та 4а, для ремонту якого працівники МКП «Миколаївводоканал» відключали водопостачання в мікрорайоні Північний, але завдяки професіоналізму і готовності ремонтної бригади, яка була оснащена всіма необхідними ремонтними деталями (в тому числі необхідної поліетиленовою трубою і сполучними муфтами виробництва компанії ВіК) ремонт був проведений в найкоротші терміни, протягом буквально пари годин!

З’єднувальні (ремонтні) муфти, які єдині в Україні виробляє компанія ВіК, є прекрасним рішенням для усунення подібних поривів. Дані ремонтні - з'єднувальні і обтискні (фланцеві) муфти дають можливість в найкоротші терміни усувати пориви, що сприяє більш стабільному водопостачання споживачів, і зменшення втрат води при проривах. Муфти дають можливість з'єднувати близькі по зовнішньому діаметру труби з різнорідних матеріалів, чавун, НПВХ, ПЕ, сталь, бетон. Кріплення та герметизація на трубі забезпечується за рахунок гумового ущільнення, завдяки якому монтаж з'єднувальних муфт на трубопроводі при аварійних роботах можна здійснити навіть без повного перекриття води (якщо немає можливості припинити водопостачання), знизивши тиск і забезпечивши відкачування витікання води із траншеї.

У разі подібних поривів зазвичай вирізується шматок пошкодженої труби, замість якого вставляється близька по діаметру труба і використовується дві з'єднувальні муфти, для приєднання нової труби до трубопроводу.

Незаперечна перевага з'єднувальних муфт виробництва ВіК це - ціна, в порівнянні з імпортними аналогами порівнянної якості, для НКП «Миколаївводоканал» ще й близькість виробника, що дає можливість скоротити терміни на пересилання або перевезення ремонтних муфт. Для міста Миколаєва та України в цілому повинно бути пріоритетним - підтримувати замовленнями державних і комунальних підприємств національного і регіонального виробника.

Виробники створюють у нас в країні робочі місця, платить податки, як до державного, так і до місцевого бюджету.